Gönüllülerden projeler

Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri, yürüttükleri çeşitli projelerle dayanışmayı büyüttü

08 Ocak 2021 - 14:10
  • “Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin” Projesi

Erenköy, Moda ve Koşuyolu gönüllüleri “Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin” projesi kapsamında ülkenin birçok noktasında hastanelerin çocuk servislerine, okullara ve muhtarlıklara kitap bağışları yapıp yeni kütüphanelerin kurulmasına vesile oldu.

Gönüllüler, Orenda Sağlıklı Yaşam Grubu ve Küçük Orman Anaokulu yönetimi ile birlikte Siverek Gülabibey İlkokulu anasınıfında okuyan 120 öğrenciye hikaye kitabı ve temel kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketi gönderdi. Gülabibey İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı İlhan Biranger başta Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’na, Koşuyolu,Moda, Erenköy gönüllülerine, Key okullarına, Orenda Sağlıklı Yaşam Grubu’na, Küçük Orman Anaokulu’na yardım ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Gönüllüler ayrıca Siverek Cezaevi'ne de kitap gönderdi. Fenerbahçe Gönüllüleri ve Kriton Curi Parkı Gönüllülerinin destekleriyle iki adet tekerlekli sandalye bağışlandı.

  • “Öğretmenim Elimi Tut” Projesi

Erenköy, Moda ve Koşuyolu gönüllüleri, gönüllü öğretmen Şahika Yalım Cinisli ile birlikte İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Öğretmenim Elimi Tut” projesine destek vererek, 35 çocuğun tedavi gördüğü Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Çocuk Onkoloji ve Hematoloji servisine hastane sınıfı için destek oldu. 

  • “Aydınlık Köyler” Projesi

Koşuyolu ve Caddebostan gönüllüleri, “Aydınlık Köyler’’ projesi kapsamında üç köyün çocuklarının taşımalı sistemle eğitim gördüğü Şile Doğancılı köyünde bulunan Necda Moralıgil İlkokulu’na Key Koleji Kurumsal İletişim Koordinatörü Arzu Kılıç ve Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Şahin’in katkılarıyla 3 binden fazla kitap bağışında bulundu.

ANLAMLI YILBAŞI ZİYARETİ

Koşuyolu gönüllüleri, yılbaşında Validebağ Mustafa Necatibey Öğretmenler Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyarette, huzurevi sakinlerine Ceviz Ağacı işletmesinin desteğiyle hazırlanan hediye paketleri takdim edilirken iyi dileklerde bulunuldu. Ayrıca Koşuyolu gönüllüleri mahalledeki büyükleri de kapı kapı ziyaret ederek onlara hediye takdim etti.    


ARŞİV