Gençlik Sanat'tan yeni döneme merhaba

Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi, yeni dönem için keyifli ve verimli bir atölye programı hazırladı. 18 Eylül ile 25 Ekim arasında başvuruların alınacağı atölyeler, 25 Eylül'de başlıyor.

15 Eylül 2023 - 11:26

Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi, keyifli ve verimli bir yaz dönemini geride bıraktı, yeni dönem için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Gençlik Sanat Merkezi'nde 25 Eylül tarihinden itibaren piyano, keman, çello, gitar, bağlama, perküsyon, bateri, Türk vurmalı çalgıları, akordeon, şan, yaratıcı drama, yaratıcı yazarlık, bağlama, hareket geç, dans et atölyeleri yapılacak.

Atölyelere 18 Eylül Pazartesi günü başlayacak başvurular, 25 Ekim'e kadar devam edecek. Kadıköy'de ikamet eden ya da Kadıköy'de bir okulda okuyan 14 ile 22 yaş arasındaki gençlerin katılabileceği atölyelere başvurular, https://kadikoy.bel.tr/genel/gsm-2023-2024-eğitim-dönemi-kurs-kayıtları adresinden yapılacak.

ATÖLYELER ÜCRETSİZ

Ücretsiz olan atölyelerin sınıf kontenjanları derse göre 1-16 öğrenci arasında değişiyor. Her ders için yedek kontenjan açılacak, öğrenciler boşalan kontenjanlara yerleştirilecek. Öğrenciler, sadece bir bireysel, bir topluluk dersine kayıt yaptırabiliyor, daha önce iki yılını tamamladığı atölyeye yeniden kayıt yaptıramıyor. Dersler pazartesi günü dışında hafta içi 12.00-19.00 saatleri, hafta sonu ise 10.00-17.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Derslerin gün ve saatleri hakkındaki detaylı bilgiyi http://kultursanat.kadikoy.bel.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Atölyelerin telafi dersleri ise  15 günlük yarıyıl tatilinde ve haziran ayında yapılacak.

Gençlik Sanat Merkezi adresi ve telefon numarası şu şöyle: Acıbadem Mahallesi, Nazif Bey Sokak, No:17 Kadıköy.  (0216) 418 60 34


ARŞİV