Eğitime destek için "Resim ve Fotoğraf" sergisi

ÇYDD Kadıköy Şubesi’nin eğitime katkı sunmak için düzenlediği ‘Resim ve Fotoğraf’ sergisi, Kozyatağı Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde 18 Şubat tarihine kadar açık kalacak

15 Şubat 2024 - 10:14

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kadıköy Şubesi, öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla ‘Resim ve Fotoğraf’ sergisi düzenledi.

Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde 12 Şubat Pazartesi günü açılan sergi, 18 Şubat Pazar gününe kadar açık olacak. 60’a yakın eserin yer aldığı sergi, 10.00 ile 22.00 saatleri arasında gezilebilecek. 

Sergiden tablo satın alarak eğitime katkı sunan Ayşenur Deinlein, “Kızlarımızın eğitimine destek olduğum için çok mutluyum ve iyi hissediyorum. Hem sanatçıya hem kendime hem de çocuklarımıza katkı sağlamış oldum. Herkes katkı sunsun. Bu amaçlarımız içinde olsun.” dedi. 

Alev Kurtcebe de şunları söyledi: “Evlatlarımıza katkım olsun diye hemen geldim. Özellikle bu zamanda eğitime katkı da bulunmak daha da önemli. Çorbada tuzumuz olsun. Damlaya damlaya göl olur. Biz de bu gölü yaratmak istiyoruz. Amacımız bu. Bütün herkes gelsin. Çiçekli ve kuşların olduğu iki tane tablo aldım. Yapanlar derneğe bağışladıkları için ellerine sağlık. Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği vesile oldu bizler de satın aldık. Duvarıma asacağım. İç huzuru bulmak için onlara bakacağım. İmkanım olduğu sürece destek olacağım.” 

 

 

ARŞİV