Çocuk Fakültesi'ne 634 başvuru!

Kadıköy Belediyesi’nin “Daha Mutlu Çocuklar” temasıyla hayata geçirdiği Kadıköy Belediyesi Çocuk Fakültesi açıldı. 634 kişinin kayıt yaptırdığı fakülteye başvurular devam ediyor

25 Ocak 2024 - 11:29

“Kadıköy’ü geleceğe hazırlıyoruz” sloganı ile çalışmalarını sürdüren Kadıköy Belediyesi,  projelerine bir yenisini daha ekledi. Kadıköylü çocuklara “Daha Mutlu Çocuklar” temasıyla Kadıköy Belediyesi Çocuk Fakültesi projesine imza attı.  Çocuklara karne hediyesi olarak 19 Ocak Cuma günü açılan fakülte çatısı altında 7 mesleğe ait bölüm bulunuyor. Çocuklar, bilgisayar, mimarlık, hukuk, televizyon ve sinema, hukuk, animasyon ve çizgi film, uzay bilimleri ve girişimcilik bölümünde bilgi ve deneyim edinecek, yeteneklerini ve ilgi alanlarını da keşfedecek. 

6 ve üzeri yaş için hazırlanmış dijital deneyim platformu olan Çocuk Fakültesi’ne abone  olan çocuklar, 7 meslek fakültesine ait videoları izliyor, videolar içerisinde yer alan görevleri yapıyor ve meslekleri uyguluyor. Meslek fakültelerine ait videoları izleyerek görevleri tamamlayan çocuklar, her meslek için ayrı çocuk profesör ünvanı kazanıyor ve iş dünyası bölümünde çalışmaya başlıyor.

634 kişinin başvurduğu ve başvuruların devam ettiği Kadıköy Belediyesi  Çocuk Fakültesi hakkında ayrıntılı bilgiyi ve başvuru koşulları  http://cocukfakultesi.kadikoy.bel.tr  adresinden öğrenilebilir.

 

ARŞİV