Girişimci kadınlardan Erzurum’a yardım

Girişimci Kadınlar Grubu, Erzurum'daki köy okullarına yardım etti

02 Ekim 2019 - 13:51

Girişimci Kadınlar Grubu kurucusu Ülkü Hür'ün önderliğinde dört gönüllü kadın 25 Eylül Çarşamba günü Erzurum'a gitti. Türkiye genelinde faaliyet gösteren, bu kapsamda Suadiye’de de etkinlikler düzenleyen grup, bu kez ülkenin doğusundaydı.

Hür, “Mayıs ayında Milli Eğitim Müdürlüğü’yle yaptığımız iş birliği sayesinde ihtiyaç sahibi 13 köy okulu ve öğrenci mevcudu bilgisini aldık. Ardından tatlı bir hazırlık telaşımız başladı. Girişimci Kadınlar Grubu üyelerinin desteğiyle çocukların yaşam ortamlarında en çok ihtiyaçları olacak mont, kışlık ayakkabı ve okul çantalarını isimlerine, yaş ve cinsiyetlerine göre grupladık. Sonra adlarına yazılmış mektupların da içine konulduğu paketleri tek tek hazırladık. -50 dereceye varan kış soğuğu bastırmadan önce çocuklara hediyelerini kendi ellerimizle teslim ettik. Bu özel buluşmada, öğretmenlerin de çocukların da gözlerinden okunan sevinçleri hepimize duygusal anlar yaşattı” dedi.

izmir escort

Sosyal sorumluluk projelerinin önemine vurgu yapan Ülkü Hür; "Girişimci Kadınlar Grubu olarak sadece birbirimize destek vermekle yetinmek istemiyoruz, birlikteliğimizden oluşan gücü ülkemiz çocukları için de kullanmak istiyoruz. Bir çocuk gülümserse orada umut vardır, biz geleceğin teminatı çocukların umudu hep olsun istedik. Daha gidecek çok yolumuz var, Erzurum ilk durağımızdı ve başlangıçtı" diyerek gelecekteki güzel hareketlerin müjdesini de verdi.


ARŞİV