Yaz okulunun ilk mezunları sertifikalarını aldı

Kadıköy Belediyesi'nin Kadıköylü çocukların spor yapabilmesi ve yaz tatilini eğlenceli geçirmesi için düzenlediği yaz okulları ilk mezunlarını verdi

18 Temmuz 2018 - 09:20

Kalamış Spor Merkezi’nde düzenlenen ilk dönem yaz okulu programı 13 Temmuz Cuma günü düzenlenen sertifika programıyla sona erdi. Yaklaşık 100 öğrencinin spor eğitimi gördüğü ve eğlendiği program sonunda velilerin ve eğitimcilerin katıldığı bir etkinlik düzenlendi. Kalamış Spor Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Bahar Yalçın da katıldı. Çocukların hayatında sporun önemine dikkat çeken Yalçın, Kadıköylü çocukların spor yapabilmesi için faaliyetlere devam edeceklerini de söyledi. Yalçın daha sonra çocuklara madalyalarını takarak sertifikalarını  verdi.

KENARDA DURMA OYUNA GİR!

Çocuklar yaklaşık 1 ay boyunca  basketbol, futbol, tenis ve yüzme gibi birçok spor aktiviteye katıldı. Gazetemize konuşan genç sporcular yaz okulu sayesinde mutlu olduklarını ve yeni ilgi alanlarının oluştuğunu söylüyorlar.

Mehmet Ege Gölge: Futbol, basketbol, masa tenisi, tenis ve yüzmeye katıldım. Buraya geldiğim için çok mutluyum, sanırım buraya gelmeseydim yazı çok tembel geçirecektim. Çok şey öğrendiğimi düşünüyorum, bence bütün çocuklar sporla ilgilenmeli.

Ece Atılganer: İki yıldır yaz okuluna katılıyorum. Çok eğlenceli bir sonraki yıl da katılmayı düşünüyorum. Çok fazla ders seçeneği var. Bütün derslere katıldım ama futbolu çok seviyorum. Futbol oynarken çok eğleniyoruz. Bu sene voleybol yoktu ama gelecek yıl bu dersin yapılmasını istiyorum.

Kardelen Kahraman: Ben ilk defa yaz okuluna katıldım ama çok sevdim. Bu kadar eğleneceğimi düşünmüyordum. Sadece spor yapmıyoruz yeni arkadaşlıklar ediniyoruz. Bir sürü arkadaşım oldu burada. Ben yüzme bilmiyordum ama buradaki hocaların sayesinde öğrendim. Futbolu çok sevmiyordum ama şimdi en sevdiğim sporlardan biri.

Duru Bahadıroğlu: İyi ki yaz okulu düzenleniyor ben kendi adıma çok eğlendim. Ben de hemen hemen tüm derslere katıldım ama voleybolun olmasını ben de isterim. Kardelen’e futbol maçları sırasında ‘ne yapacağız Kardelen’ diye sormuştum. O da ‘kenarda izleriz herhâlde’ demişti. Ama kenarda durmadık ve oyuna girdik. Hem de her maçta gol attık.


ARŞİV