Koşuyoluspor yenilgisiz ŞAMPİYON

Küçük kramponların şampiyonluk öyküsü

14 Haziran 2017 - 11:26

Kadıköy’ün en eski kulüplerinden olan Koşuyoluspor sezonu şampiyon tamamladı; İstanbul Amatör Futbol Ligi 11 yaş altı futbol liginde yenilgi yaşamadan şampiyon oldu.

İstanbul Kartalları, Örnek Gençlik, Erenköy Gençlik, Yeldeğirmeni, Libade, Erenköy Acar, Hilalspor kulüplerinin yer aldığı U11 Ligi’nde yer alan Koşuyolu, oynadığı 8 maçta hiç yenilmedi. 1 beraberliği bulunan Koşuyolu rakip takım filelerine 54 gol atarken, kalesinde 21 gol gördü. 22 puanla ligi yenilgi yüzü görmeden en yakın rakibi İstanbul Kartalları’nın 2 puan önünde tamamladı.

ALTYAPIYA ÖZEL ÖNEM

Koşuyoluspor yönetiminden Gazete Kadıköy’e yapılan açıklamada; sezonu hiç yenilmeden, başarılı maçlar çıkararak, şampiyon tamamlamanın Koşuyoluspor camiasını mutlu ettiği belirtilirken, geleceğin futbolcularının şimdiden yetişmesi için Koşuyoluspor Kulübü olarak alt yapıya özel önem verildiği ifade edildi. Diğer taraftan Koşuyoluspor alt yapısından Fenerbahçe alt yapısına bir transferin de gerçekleştiğini, bunun Koşuyoluspor alt yapısının kalitesini göstermesi bakımından önemli olduğu da belirtildi.


ARŞİV