Koşuyolu Mahallesi’nde tenis turnuvası

Koşuyolu Mahallesi’nde bir hafta süren tenis turnuvasında kupalar sahiplerini buldu

14 Haziran 2017 - 11:28

Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün geçtiğimiz hafta düzenlediği ve Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüleri’nin desteklediği turnuvaya Kadıköylülerin ilgisi büyüktü. 

Koşuyolu Parkı ve Yoğurtçu Parkı Tenis Kortları’nda mahalle sakinleri ve gönüllülerin geniş katılımlarıyla gerçekleşen ve hafta boyunca devam eden Kadıköy Belediyesi Gönüllüler Tenis Turnuvası Tek Kadınlar, Tek Erkekler ve Karışık Çiftler kategorilerinde düzenlendi.

Turnuvaya katılarak dereceye girenlere kupa ve hediyelerini Koşuyolu Gönüllüleri Başkanı Birgül Tetik ve Kadıköy Belediyesi Tenis ve Fitness Antrenörleri’nden K.Volkan Budaksal verdi. Ayrıca turnuvanın hakemliğini ise Kadıköy Belediyesi Yaz Okulu Eğitmenleri’nden Yılmaz Altın ve Ali Akyol yaptı.

Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Zafer Batar ise turnuvayla ilgili olarak Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri Tenis Turnuvası ve Turp gibi Kadıköy sabah sporuyla Kadıköylülerle iç içe olduklarını, sportif etkinliklere Kadıköylülerin katılımlarını beklediklerini belirtti.  Turnuvaya katılanlar da Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na ve turnuvada katkısı olanlara teşekkür etti.

Turnuvada dereceye girenler

Tek Kadınlar: 1. Nihal Uslu,  2. Nuray Tecimer,  3. Bahar Yener

Tek Erkekler: 1. Latif Mavzer, 2. Üzeyir Yılmaz, 3. Murat Yıldırım

Karışık Çiftler: 1. Figen Lamper/Latif Mavzer, 2. Nihal Uslu/Sevda Güray, 3. Aysun Ulus/Ali Akyol


ARŞİV