Aşkın ‘kalpsiz’ festivali…

Tam 11 yıldır kesintisiz bir şekilde, üstelik her yıl daha da zenginleşen “360 Dereceden Aşk || @Love360Fest”, bu sene de ‘sevmeyi bilenleri’ buluşturacak, aşkı konuşturacak…

06 Şubat 2019 - 13:51

Bu ‘kalpsiz aşk festivali’nin kurucu küratörü olan, Kadıköylü Işık Gençoğlu, “Festivalimiz 14 Şubat'ı kutlamıyor. Onun yerine 14 Şubat akşamı Çorbada Tuzun Olsun Derneği ile Taksim'de evsiz dostlarımıza yemek dağıtımına katkıda bulunuyor.

Kalp sembolü kullanmıyor. Onun yerine kendi sembolünü, dolayısıyla mesajını dünyaya yaymayı amaçlıyor” diyor. Şubat başında başlayan festival ay boyu sürecek, çünkü Gençoğlu’na göre ‘aşk tek bir gün kutlanamaz.’. Festivalin bu yılki teması ise “Kahraman Sensin”. Gerçek kahramanlığı anlaşılır kılmayı hedeflediklerini vurgulayan Gençoğlu, “Kahramanların peşine düştük. Seven, seviyorum diyebilen, gördüğü dertlere derman olmayı seçen, yapılması gerekeni başkasından beklemeyen, kendisi yapan... “ ifadesini kullanıyor.

Kahramanlar temalı serginin açılacağı, aşk pazarının kurulacağı, aşk temalı kitap imzalarının yapılacağı, aşk sofrasının kurulacağı festival kapsamında 13 Şubat’ta ‘İstanbul Aşktır’ başlıklı kostüm partisi yapılacak. 14 Şubat günü de ‘hem Aşkı Konuşanlar Konferansı’ gerçekleştirilecek hem de ‘Aşk ile AŞ Paylaşma’ başlığıyla Çorbada Tuzun Olsun Derneği’yle Cihangir-Taksim’de evsizlere çorba dağıtılacak.

 www.love-360.com


ARŞİV