Haftalık Bağımsız Gazete 06 Aralık 2021

'Gıda Hijyeni' Bostancı'da konuşuldu

Bostancı Gönüllü Evi Sağlık Komitesi tarafından “Gıda Hijyeni Semineri” düzenlendi.

'Gıda Hijyeni' Bostancı'da konuşuldu

Bostancı Gönüllü Evi Sağlık Komitesi tarafından “Gıda Hijyeni Semineri” düzenlendi. Gıda Mühendisi Burcu Yılmaz, yiyeceğimiz sebze meyve ve diğer gıda maddelerini (açık ve ambalajlı) satın alırken ve evimizde mutfağımızda saklarken nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlattı.  Yılmaz, bu yiyeceklerin ne şekilde depolanması gerektiği, pişirirken ve tüketirken gıda değerlerinden kaybetmemesi ve hijnenik olması açısından nelere dikkat edilmesi gerektiği noktalarında önemli ipuçları verdi. Katılımcıların sorularının yanıtlanmasından sonra etkinlik son buldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.